Hoe werkt het?

Stap 1

Scan zowel de voorkant als de achterkant van het geboortjekaartje in. Het digitale bestand moet minimaal 300 DPI zijn. Dit betekent dat de resolutie hoog genoeg is en de kwaliteit voldoende is om het kaartje te verwerken in de klok en/of voor de andere cadeaus.

Is scannen geen optie? Stuur dan het geboortekaartje per post toe naar: Babyklokje.nl – Grimbergstraat 42 – 7557 JV – Hengelo. Het kaartje sturen we naar je terug als je het cadeau geleverd krijgt.

Stap 2

Tijdens het besteltraject dien je middels een formulier je eigen contactgegevens in te vullen. Na het besteltraject dien je de bestanden naar info@babyklokje.nl toe te sturen via de volgende website: www.wetransfer.com.

Stap 3

Wij beoordelen het digitale geboortjekaartje of de per post toegestuurde kaart en maken een geboorteklok. Indien de kwaliteit van het aangeleverde kaartje onvoldoende is, nemen we contact met je op. Als we tevreden zijn over het ontwerp van de klok, printen we deze uit en verwerken we deze tot een babyklok.

Eventuele andere babycadeaus worden ook gepersonaliseerd en gereed voor verzending gemaakt.

Stap 4

We sturen de babyklok naar je toe per post. Dit gebeurt netjes in een pakketje en je kunt er voor kiezen het pakket al leuk in te pakken.

We wensen je heel veel plezier met het geven van dit cadeau. Je zult zien hoe blij en verrast de kersverse ouders van de kleine zijn!